Wanted: freelance junior/medior Front-End webdeveloper

Ben jij of ken jij iemand die ons deze maand wil komen versterken? Eerlijkverdelen heeft veel ambitie.

Wat is Eerlijkverdelen?

Eerlijkverdelen is het online platform waar gebruikers zorgeloos bezittingen uit bijvoorbeeld een erfenis op een transparante manier verdelen over familie, vrienden en betrokkenen.

 

Eerlijkverdelen wil grote levensveranderingen voor mensen makkelijker maken. Daarom laten we bezittingen van mensen (meebewegen) met hun levensveranderingen. Dit doen we door gebruikers in staat te stellen bezittingen online in kaart te brengen en te waarderen. Zo kunnen zij of hun naasten rondom grote levensveranderingen, met zo min mogelijk gedoe de bezittingen eerlijk verdelen. De bezittingen die niemand wil hebben gaan niet naar de vuilnis, maar worden aan mensen gegeven die ze het harder nodig hebben. Zo krijgen de spullen weer een nieuw leven.

Waarom meewerken aan Eerlijkverdelen?

Eerlijkverdelen creëert een totaal nieuw concept en heeft een groot aantal partners aan zich verbonden. Wij zijn druk aan het doorontwikkelen en zoeken mensen die ons hierbij kunnen helpen. Onze ervaringen willen wij maximaal met jou delen en jouw kennis en inzet gebruiken om met ons door te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een enthousiaste, creatieve junior/medior Front-End developer;
  • Je beheerst HTML, CSS, JavaScript & jQuery volledig;
  • Je houdt van snel en lean werken, maar kwaliteit en verder bouwen op goede en gestructureerde code is belangrijk voor je;
  • Je bent op je best binnen een gedreven en informeel team en houdt van sparren;
  • Je hebt humor, minimaal 1x lachen per dag;
  • Ervaring Bootstrap en W3C standaarden zijn een pré;

Geïnteresseerd?

Vind je het leuk om te werken aan de toekomst van een nieuw platform? Stuur jouw motivatie en CV

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande profiel wordt niet op prijs gesteld.