Over Eerlijkverdelen

Wij zijn Eerlijkverdelen

Welkom bij Eerlijkverdelen! Eerlijkverdelen is de online hulp voor familieleden die de erfenis zelf afwikkelen op een snelle en eerlijker manier. In een klein team en samen met oud-erfgenamen, notarissen en mediators hebben wij de afgelopen maanden Eerlijkverdelen gemaakt. Vanuit onze service design aanpak is regelmatig een check gedaan met ons gebruikerspanel om vanuit deze klantbehoefte nieuwe ideeën te ontwikkelen.

 

Heeft u nog verbeterpunten? Geef het aan ons door, dan gaan wij ermee aan de slag.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Wij geloven dat het verdelen makkelijker en eerlijker kan en dat je als familie, bij het goed afwikkelen van een nalatenschap, er samen sterker uit kan komen.

Het overlijden van iemand in je omgeving is een heel ingrijpende en zeer emotionele periode. Je wordt heen en weer geslingerd in emoties en tegelijk moet je keuzes maken waar je nooit over na hebt gedacht. Daarnaast moet je heel veel praktische dingen regelen.

De verdeling van zaken uit de erfenis zoals een huis, grote bezittingen en schulden zijn wettelijk vastgelegd. De relatief kleine dingen maar met een hoge emotionele of financiële waarde maken het vaak lastig. Emotionele waarde is moeilijk vergelijkbaar en inzichtelijk te maken. De verdeling kan leiden tot ergernis of ruzie binnen de familie.

In tijden dat je juist niet wilt nadenken over praktische nazorg, is deze dienst een handige hulp om de inboedel eerlijk onder de erfgenamen te verdelen. Zo komt u er samen goed uit.

Hoe werkt Eerlijkverdelen?

Wat anderen over ons zeggen